21 maart 2010

It's a small world and it smells bad!

OEF zeg. Dat wordt een lekker tasje Costa Ricaanse koffie morgen.
En fuck familiefeestjes, zeker als het niet je eigen familie is (ook al is mijn eigen familie nu ook weer niet jump for joy).
Vandaag zei papa het liefste wat hij had kunnen zeggen tegen me: "Wij maken ons ook zorgen over je broer hoor, hij leeft in zijn wereldje, heeft geen relatie, geen vast contract, jij bent echt niet meer het probleemkind." YES. En ik mij maar schuldig voelen dat ik geen perfect traject aflegde vergeleken met broer en zus, AAAAHAHAHA. Mijn perfecte Einsteintopmodelzus blijft me soms nog wel het gevoel geven dat ik monkeyballs suck. Maar die haal ik nooit in.
Laat ik gewoon mijzelf leuk vinden. Volgens mij ben ik sociaal wel heel wat vaardiger. Dat is wat ze zeggen tegen kindjes die slechte punten halen, om niet te moeten zeggen "domme". Neenee ik ben niet dom! Ik ben nonchalant. Misschien leef ik teveel "nu", zo van FEESJE en dan 's morgens constateren dat ik heel vroeg les heb. Anticipation: 0. Ik héb nochtans een agenda. Wel een lege, maar toch. Nonchalant en verschrikkelijk graag bij mijn vrienden, dat is het probleem. Stress bestaat niet in mijn universum, niet tijdens examens en niet tijdens het jaar. Want ik relativeer herexamens veel te gemakkelijk. Ik relativeer quasi alles wat op een plicht lijkt. Nee, ik relativeer gewoon alles.
Kijk, ik had me dit weekend voorgenomen om goed te werken voor vanalles en nog wat, papers, cursussen onderlijnen, lezen, literatuuronderzoek, alles erop en eraan. Uiteindelijk heb ik misschien een miezerige 20 pagina's onderlijnd of zo. Van luiheid is geen sprake want op andere vlakken investeer ik belachelijke hoeveelheden energie (vrienden, ha!). Maar WAT interesseert mij de zoutziederij van Arc-et-Senans ontworpen door Ledoux. Het enige wat er nog van recht staat is een huis, ik heb al zout en architectuur is saai.
Ik ga Haji betuttelen.

22:02 Gepost door La petite Clémence | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.