21 april 2010

Puts a blanket on my mind

Nee!

Ik wíl niet!

Maar ik kan het niet helpen. Ik duw hem weg maar tegelijk kan ik er niet tegen als hij me met rust laat. Ik draai met m'n ogen om zijn schuine mopjes, maar tegelijk vraagt het onzekere meisje in me zich af of er gemeende gevoelens achter schuilen.
Alles wijst erop van niet. Maar hij zei me al ontelbare keren dat ik een verkeerd beeld van hem heb. En naaste vrienden zeggen me hetzelfde. Maar ik krijg hem niet opengebroken. Alsof hij eerst de lichamelijke bevestiging wil, eer hij zich op andere vlakken laat zien. En natuurlijk vergt dat voor een vrouw veel meer vertrouwen. Hij kent verlies, misschien is hij voorzichtiger geworden of zo. Maar twee voorzichtige mensen tegenover elkaar, dat nadert elkaar niet snel.
Eigenlijk weet ik dat ik reageer op iets. Dat ik het beu ben om me alleen te voelen en dat ik gewoon eens wil dat iemand even aandacht aan me besteedt. Standaard relatiemateriaal is hij allesbehalve, misschien daarom net dat ik hem 'gemakkelijk' gezelschap vind. Maar ik weet ook dat heel de situatie me keihard gaat kwetsen. Want zo zit ik niet in elkaar, even de lakens delen zonder gevoelens. Ik heb het nooit begrepen. Alsof mijn lichaam of het gebaar geen waarde hebben. Door de ongezonde relatie waar ik nu van herstel is dat gevoel nog versterkt geworden, dat ik mijn eigenwaarde moet verdedigen met hand en tand. Want er wordt zonder blikken of blozen gebruik van je gemaakt.
Maar nu loop ik van stapel, want dit zijn nog maar naïeve gevoelentjes, en tussen dat en er überhaupt aan toegeven zit nog maanden gepieker.

Màànden.

21:32 Gepost door La petite Clémence | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Waarom dat gepieker niet loslaten en lichamelijk genieten? Moet het dan meteen "relatie"heten, volgens mij ben jij daar helemaal niet aan toe.
(gebaseerd op je stukje), dat je zo niet in elkaar zit? Heb je dat geprobeerd dan?

Gepost door: Danique | 21 april 2010

Hmm. Zo'n dingen bespreek ik niet met vreemden op het web.. :)

Gepost door: Clémence | 22 april 2010

Ik ben even niet mee. Was jij (volgens je berichtje van 12/04)niet bezig met een 'gebroken' relatie te verwerken? Of gaat het hier om dezelfde persoon? Als het iemand anders is vind ik wel dat je snel emotioneel verschuifd maw dat je niet echt aan een relatie toe bent. Je hebt duidelijk wel aandacht nodig, maar of het verstandig is om daarom steeds een relatie te zoeken betwijfel ik.
Je hebt duidelijk 'gevoelens' voor hem, maar je wil blijkbaar enkel met hem naar bed als hij ook gevoelens heeft voor jou. Misschien wil je wel te snel 'alles' hebben, terwijl een relatie nu éénmaal stap voor stap ontstaat, waarbij je moet genieten van ieder moment van de relatie, hoe kort die misschien ook is.

Gepost door: mysteryman | 23 april 2010

Howjom Mijn dingen worden écht met regelmaat gelezen ofwa.. Niet gedacht dat het boeiend was. Oké!
Verduidelijking :)
Op deze blog spui ik directe emoties, dat wil zeggen, wispelturigheden, bevliegingen, plotse invallen, ... Dat het verschuift op 2 weken tijd kan me niet schelen, mijn gedrag is veel consequenter dan m'n gevoel.
Kijk, intussen vind ik die man waarover ik het hier had alweer niet meer interessant. Dus had ik er wellicht helemaal niet zo'n gevoelens voor. Maar in het elan van de lovebuzz of zo, heb ik dat geschreven omdat.. Omdat ik een vrouw ben :P

Wat betekent "aan een relatie toe zijn"? Betekent dat alles mooi op orde hebben en je elke dag *superduper* voelen en elke ochtend opstaan met de gedachte OEYEAH I'M A WINNER? Want dan ga ik echt nooit "klaar" zijn.
De drang om hier te schrijven komt wanneer ik met iets zit dat aan me vreet. Als ik me supergoed voel schrijf ik minder. Misschien heb je een scheefgetrokken beeld daardoor van hoe ik me voel.

Gepost door: Clémence | 24 april 2010

Wat anderen betreft weet ik niet, maar ik vind dat je je gevoelens wel mooi kan verwoorden...op papier toch, wat aangenaam is om te lezen.

Nee, je altijd super voelen in een relatie wil niet zeggen dat je aan een relatie toe bent...

Gepost door: mysteryman | 27 april 2010

Ha, dankuwel :)

Gepost door: Clémence | 27 april 2010

De commentaren zijn gesloten.