05 mei 2010

Burn baby burn

Fuck. Er gebeurt vanalles. En ik zie vanalles, ofwel omdat het er echt is, ofwel omdat ik me onveilig voel en daar een reden voor zoek. Maar de mensen die andermans eerlijkheid eisen, zijn zelf het meest gesloten. De mensen die doen alsof hun oprechtheid die van anderen overstijgt, blijken eigenlijk degenen te zijn die verbergen wat er in hen omgaat. Wat ik haat, waar ik niet mee omkan en waarvan ik gek word van de twijfels. Vanaf nu komen ze er niet meer in. De deur gaat toe, fuck it.
Zucht.
Ik vertel niks meer.

12:50 Gepost door La petite Clémence | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

"de mensen die andermans eerlijkheid eisen, zijn zelf het meest gesloten"

Héél mooi gezegd!
Maar het is niet omdat je verbergt wat in je omgaat dat je daarom ook oneerlijk bent. Als er één iets is dat men van niemand kan afnemen is het immers het persoonlijk denken, en als je je denken verwoord is het soms ook wel alsof je een deel van je persoonlijkheid afstaat. Zwijgen is dus veelal een vorm van zelfbescherming, dat om één of andere reden ontstaan is uit het verleden.

Gepost door: mysteryman | 08 mei 2010

Jamaar! Maar er zijn mensen die eisen dat anderen eerlijk zijn. Die dingen doorvertellen, bijvoorbeeld, of die vanalles aan je vragen waardoor je te goeder trouw dingen gaat toevertrouwen. En die lossen dan zelf niks. Dat is superoneerlijk en ik heb me een beetje laten vangen. Het is niet tegen me gebruikt of zo, maar het evenwicht is weg. Ik voel me klein in zijn bijzijn, hatelijk.

Gepost door: Clémence | 11 mei 2010

Misschien moet je in de toekomst meer anticiperen. Als hij je een vraag stelt, antwoorden zoals je dat wilt, en dan dezelfde vraag naar hem toe stellen. Indien je dat niet doet zal hij misschien het gevoel hebben dat je geen interesse in hem hebt en zich (nog meer) afsluiten. Mocht je dit wel gedaan hebben, en er komt geen 'zinnig' antwoord van hem, dan heb je gelijk en is er inderdaad geen evenwicht.

Gepost door: mysteryman | 11 mei 2010

Bwa, 't gaat niet echt over interesse tonen, we kennen elkaar goed. Maar ik heb dingen altijd zeer laat door, zeker dat soort :P Dus dat anticiperen is wel een goed idee.

Gepost door: Clémence | 11 mei 2010

De commentaren zijn gesloten.