23 mei 2010

Maaaaaaaaydaaaaaaaaaaay

WO-OOW.
Er is een probleempje. Ik voel. En ik ging hem normaal bezoeken op zijn werk, maar ik ging niet, en ik zei dat hij mocht langskomen, en ik betrap mezelf erop dat ik elke vijf minuten naar de spiegel loop, ook al weet ik wel dat hij waarschijnlijk niet komt, en zo. Ik ging niet omdat ik niet durfde gaan en toen dacht ik "pff, 't is maar een vriend hé, hij zal het wel begrijpen", maar toen voelde ik dat ik loog, en toen zag ik een melige romantische film op 5Tv en toen dacht ik weer aan hem en toen sloegen alle stoppen een beetje tilt, maar niet DOOR en nu, nu zit ik te gissen of hij er al zou kunnen zijn en mijn buik doet raar. Maar ik heb niks in huis, geen drank, geen eten, niks, en ik denk, zou ik naar de nachtwinkel gaan, om hem iets te kunnen aanbieden? Maar ik durf niet want als hij niet komt ga ik me onsterfelijk belachelijk voelen en alles alleen opzuipen/eten. En mijn GSM staat op de luidste stand op mijn salontafel maar elke keer ik naar de WC ben geweest kijk ik nog eens of ik geen bericht van hem heb en eigenlijk kijk ik gewoon elke tien minuten naar mijn GSM ook al is er no way in hell dat ik het niet gehoord zou hebben. Fuck.
Maar nee he. Nee. Mannen vallen niet op vrouwen die zo zelfzeker zijn. Overkomen, pardon. Nee nee, hij heeft mijn duizenden berichten gehad ('ik ga wat later zijn', 'oei, een vriendin wil dat ik langskom, nog ff' en 'hmm het is de moeite niet meer he, maar kom maar langs als je wil') en heeft gedacht WUT, ZOVEEL BERICHTJES hier zit iets achter ik kan maar beter niet komen.

O
M
G

Mijn buikspieren zijn moe van het gespannen wezen. Ik durf niet gaan slapen, want stel dat ik al in pijama lig en DAN komt hij. Godjezusmina. Wanneer werd ik ook weer 15? AHHHHHHHHHH ja daarnet.

23:47 Gepost door La petite Clémence | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Niet te lang bij de pakken blijven zitten en ervoor gaan zou ik zeggen. Het kan je leuke momenten opleveren die je anders misschien kwijt zult spelen.

Gepost door: mysteryman | 25 mei 2010

De commentaren zijn gesloten.