08 augustus 2010

Mayhem MF

Mijn benen ontploffen bijna van het stilzitten. Ik wil een feestje. Helaas, het is zondag. Maar m'n beste vriendin stopt rond 2 u met werken (horeca, kutshiften) en dan vertrek ik ook maar richting stad, en dan dolen we waarschijnlijk eindeloos doorheen de godverlaten stad MAAR DAT MOET DAN MAAR. Indien geluidsoverlast vannacht, excuses, dat zijn wij vergezeld van zatte botten en evenwichtsstoornissen.
Thuisblijven is niet de stijl van het huis. Da's mijn afdeling niet. Neenee, dat is kassa vijf, daag. Eten, second. (Amai papa snurkt al boven mij, dat was snel!) Haha jezus, Rising Sun is legendarisch. En Blade Trinity moet ik ooit kopen voor een vriend van me die houdt van machofilms. Man, die griet is niet Japanser dan ik Egyptisch ben. Ik wijk af.
Woohoow 24!! Yeah i-de-aal.
Ik laat m'n oog toch altijd weer vallen op dudes met een lief he, verdomme. HET IS EEN PARA, KOMAAN. Mooier worden mannenlijven niet. Argh! Niet dat ik hem echt ken of zo hoor, maar ik zat één avond bij hem op terras en ik dacht toch bij mezelf "daaaaaaaaaaaaaaaamn". Misschien is hij een kwal, maar een nacht naast een afgetraind lichaam lijkt me wel eens gezellig. Daarbij, hij was echt supergrappig, die dag toch. Humor is het apex van karaktereigenschappen. Maar hoe'n onverbeterlijke flirtpees ik ook ben, van geëngageerde mannen blijf ik met m'n fikken af. Want wat voor stuk gevogelte ben je als je iemands lief loopt te verleiden, fuck man, ik haat zo'n wijven.
Jaaaaaaaa de Russen willen een vredescontract tekenen! Vierentwintig, jij verdient mijn aandacht. Daag.

23:53 Gepost door La petite Clémence | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.